Mrt

lçe Müftülüğümüzün düzenlemiş olduğu İstiklal Şairi Akif konulu şiir yarışmasında 8A sınıfından U. Ceren ÖZAYDIN ilçe birincisi olmuştur. Kendisini tebrik eder başarılarnın devamını dileriz.

Mrt

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilçemizde yapılan törenle kutlandı.

Kas

Anasınıfı, Ortaokul ve Lise düzeyinde tüm öğrencilerimiz, bugün gerçekleşen ve 2022 yılının en önemli gök olaylarından biri olan "Parçalı Güneş Tutulması"nı canlı olarak izledi.

Kas

Okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Öğrencilerin ve öğretmenlerin depreme ne kadar hazırlıklı olup olmadığı test edildi.

Kas

Okulumuz Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulu 2022 2023 Eğitim Öğretim yılı senebaşı Veli Toplantısı 25 Ekim 2022 salı günü saat 16:45 de okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi .

Kas

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Köprübaşı Camimizi ziyaret ettik.

Kas

Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Yağmur ÇAYIR 2021 2022 Eğitim öğretim yılında LGS Sınavında üstün bir başarı göstererek ilçemizde Fen lisesine kazanmıştır.

Kas

Okulumuz 2022-2023 Eğitim Öğretim yılına ,okul bahcesi temizliği ve otların temizlenmesi yapıldı.bina içerisinde boya tamirat ve tatilatişleri yapılarak gerekli düzenleme ler yapılarak gerekli tüm hazırlıklar tamamlanarak eğitim öğretime hazır hale getirilmiştir. Emeği geçen tüm personelimize teşekkür ederiz.