Kas

Geçen haftalarda okulumuza aldığımız Elif ba magnetlerinin Arapça harf ve harekeleri pekiştirmede faydalı olduğunu belirten İlyas Çalışkan hocamıza Arapça öğretiminde başarılar diliyoruz.

Kas

Bugün okulumuzu ziyaret ederek öğretmenler günü münasebetiyle tüm öğretmen ve personelimize hediye veren ilçe milli eğitim müdürümüz İlhan Cebeci´ye ve şube müdürümüz Mehmet Ali Özdemir´e bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulunda “Öğretmenler Günü” münasebetiyle “Öğretmenine bir not bırak” köşesi oluşturuldu.

Öğretmenler Günü münasebetiyle, öğrencilerin öğretmenleri hakkındaki duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebilmelerine imkan sağlamak amacıyla okullarında “Öğretmenine bir not bırak” köşesi oluşturduk

Bu sayede öğrencilerimiz zarflarda isimleri yazılmış olan öğretmenlerinden dilediğine mesaj, mektup ve not bırakabilecekler

Haz

İlçemize  konser vermek için gelen Grup Yürüyüş üyeleri okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimiz ile söyleşi düzenledi ve en çok beğenilen eserlerinden oluşan mini bir konser verdi. Grup Yürüyüş üyelerine bu nazik ziyaret ve davranışlarından dolayı okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.