Kas

Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Yağmur ÇAYIR 2021 2022 Eğitim öğretim yılında LGS Sınavında üstün bir başarı göstererek ilçemizde Fen lisesine kazanmıştır.

Kas

Okulumuz 2022-2023 Eğitim Öğretim yılına ,okul bahcesi temizliği ve otların temizlenmesi yapıldı.bina içerisinde boya tamirat ve tatilatişleri yapılarak gerekli düzenleme ler yapılarak gerekli tüm hazırlıklar tamamlanarak eğitim öğretime hazır hale getirilmiştir. Emeği geçen tüm personelimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz kütüphanesi yeni binamızda kurulumu tamamlanarak faaliyete geçmiştir. 3156 kitapla Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulu ve Hisarcık Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine hizmete başlamıştır. Okulumuz öğrencileri ve vatandaşlara 08:00 -17:30 saatleri arasında hizmet vermektedir.

May

2018/2019 eğitim öğretim yılı boyunca yapmış olduğumuz kts faaliyetleri değerlendirmesini yaptık.

GEL GEZ GÖR SOR

SONRA KARAR VER

İlçemizdeki ilkokullarda eğitim gören 4. sınıf öğrencilerinin velilerine, veli toplantılarına katılmak suretiyle okulumuz ve çalışmalarımız hakkında önceki aylarda bilgi vermiştik.

Bu hafta da ilçemizdeki Atatürk ve Cumhuriyet ilkokulu 4. sınıf öğrencilerine okulumuz hakkında bilgilendirme yaptık.

Bununla ilgili olarak ziyaretimizde okul tanıtım videomuzu izleterek, gerekli açıklamaları yaptık, soruları cevapladık. Geçmiş yıllarda o okullarda okumuş öğrencilerimiz de kendi okul tecrübelerini paylaşarak, sınıftan gelen sorulara cevap verdiler.(Öğrencilerimize teşekkürler)

Bu vesileyle, gelecek eğitim öğretim yılında ortaokula gidecek tüm öğrencilerimizi velileriyle birlikte, gidecekleri okul hakkında karar vermeden önce, fikir edinmeleri, eğitim ortamını yerinde görmeleri ve bilgi alışverişinde bulunmaları amacıyla  okulumuza davet ediyoruz.

Bizi okullarına misafir eden kıymetli okul yöneticilerine, öğretmen arkadaşlarımıza, bizi ilgiyle dinleyip merak ettikleri hususları soran değerli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Ramazan ayında birlik,  beraberlik, kardeşlik duygularını pekiştirmek amacıyla tüm öğrencilerimizle iftar programları gerçekleştirdik, İslâm aleminin hal-i hazırdaki üzücü durumundan hareketle yardımlaşma, dayanışma, empati konuları üzerinde konuşarak bu konudaki hassasiyetin sürekli uyanık tutulması gerektiğini anlattık.

Yardıma ihtiyacı olanları tesbit ederek gerekli yardımların ilgili kişilere ulaşmasını sağladık.

May

Ramazan ayı boyunca öğrencilerimizin aktif katılımıyla mescid ve sınıflarımızda mukabele ve hatim programları gerçekleştiriyoruz.

May

İlçemizde 22 Mayıs'ta gerçekleştirilen ve tüm okulların katıldığı Bilim Şenliği Fuarına "Kapasitör, Renk Ayırma Robotu, DinKart ve Eratosten Kalburu" isimli çalışmalarla katıldık.

May

Öğretmenlerimizle meslek ahlakı ve insanî değerler üzerine söyleşi gerçekleştirerek fikir alışverişinde bulunduk.

May

Okulumuzun giriş, koridor,  okuma köşesi, mescid gibi öğrencilerimiz tarafından sürekli kullanılan bölümleri ayet, hadis, özlü sözlerle donatılmış ve öğrencilerimizin teneffüs vakitlerinde de zihinlerinin müsbet fikirlerle meşgul olması hedeflenmiştir.

Nis

Hayrat Vakfı Kütahya İl Temsilciliği tarafından Kütahya Merkezde düzenlenen Osmanlı Türkçesi Tanıtımı  ve Gençlerle Osmanlıcaya Yolculuk yarışmasına  katıldık.Güzel ve Manevi bir yarışma atmosferinde öğrencilerimiz eğlenceli bir zaman geçirerek yarışmadan 4.olarak ayrıldılar.Yarışmaya katılan bütün öğrencilerimizi tebrik eder , Yarışmaya gidebilmek  için bize yardımcı olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İlhan CEBECİ´ye ,öğrencilerimizin yarışmaya hazırlanmasında emeği geçen Okul Müdürümüz Fatih YAMAN´a teşekkür ederiz.

Nis

Her ayın ikinci haftasında öğretmenlerimizle gerçekleştirdiğimiz istişare toplantımızda bu ay öğrencilerimizin yaptığı yazılı sınavlar,kazanım sınavları ve analizlerinin sonuçlarını değerlendirdik.Zümre öğretmenlerimizle kazanımlar üzerinde beyin fırtınası yaptık.Toplantımıza katılan öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Nis

Türkçe öğretmenlerimiz Zehra YAVUZ  ve Bedia KIZILÇAY eşliğinde "40 şair 40 şiir" etkinliklerimiz devam ediyor.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Öğretmen,öğrenci ve velilerimizle birlikte Beraat ve Miraç Kandili cami programlarına katıldik.Öğrencilerimizin mesleki yeterliliklerini artırmak için öğrencilerimizin, bu programlarda aktif görev almalarinı sağladık.Emeği geçen öğretmenlerimize ve bize yakın ilgi gösteren cami hocalarımıza ve cemaatlerine teşekkür ederiz.

Nis

Öğrencilerimiz bilim adamlarının icat ve keşifleri ile ilgili araştırmalar yaparak bu araştırmalar neticesinde somut  proje oluşturup arkadaşlarına projelerini sundular.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.