Nis

Rehber öğretmenimiz Gülay Pınar rehberliğinde zaman yönetimi konusunda öğretmen ve öğrenci seminerlerimizi gerçekleştirdik. Sunum yapan hocamıza teşekkür ederiz.

Nis

Bilim,medeniyet,hikmet,sanat  dünyamızdan önde gelen şahsiyetlerin isimleri sınıflara verilip, okulumuz koridorlarında tarih sokağı oluşturarak öğrencilerimizde tarih bilincini geçmişimizi canlı tutmaya çalıştık.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Geçtiğimiz günlerde öğrencilerimizden oluşan gruplar arasında Türkçe öğretmenimizin koordinesinde Şerif Tokuş ve İbrahim Asma hocalarımızın jüri olduğu   münazara etkinliği yapıldı.

Öğrencilerimiz daha önce belirlenen konularını daha iyi anlatabilmek ve savunabilmek için hazırlık yaptılar.

Farklı bakış açısı kazandıran, olay ve konuları daha iyi yorumlamayı sağlayan, karşıdakinin fikrini dinleme ve ona saygı duyma becerisini geliştiren, özgüven duygusunu kuvvetlendiren bu münazara etkinliğinden dolayı hocalarımıza teşekkür, fikrini savunma erdem ve cesaretini göstererek bu etkinliğe katılan tüm öğrencilerimizi de tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz zümre öğretmenleri birbirlerinin derslerine girerek fikir alış verişinde bulunup, tecrübe ve bilgilerini paylaştılar.

Mrt

Okulumuzda çok ciddi bir devamsızlık sorunu olmamakla birlikte sınırda olan öğrencilerle ilgili neler yapıalabileceği konusunu rehber öğretmenimiz ve sınıf öğretmenlerimizle istişare ettik.

Mrt

Devamsızlık toplamı 7 günü geçen öğrenci velilerine gerekli bilgilendirmeler yapılmış, rehber öğretmenimizin de desteğiyle öğrencilerle ilgilenilmiştir. Konu periyodik olarak takip edilmektedir.

Mrt

Üç ayların başlangıcı, Regaip kandilinin olduğu gün öğrencilerimiz sınıfları gezerek günün önemi hakkında konuşma yapıp arkadaşlarına ikramda bulundular.

Yatsı vaktinde de Regaip kandilini idrak etmek için öğretmen öğrenci ve velilerimizle Yeşilhisar camisinde buluştuk. Öğretmenimiz Ibrahim Asma , veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Çanakkale Zaferinin 104. Yılı münasebetiyle düzenlediğimiz programımız gayet güzel ve duygulu bir şekilde geçti.

Bu güzel programın hazırlanmasında büyük emeği bulunan başta Bedia, Şerif, Cansu Hande hocalarımız ve görevli öğrencilerimiz olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarımızı ve öğrencilerimizi kutluyor, programımıza iştirak eden herkese teşekkür ediyoruz.

Mrt

Öğrencilerimiz kitaba daha rahat ulaşsın, kitap okuma alışkanlığı kazansın diye kütüphane ve sınıf kitaplıkları haricinde erkek mescidinde, kız mescidinde, Kur´an dersliğinde, okulumuzun giriş koridorunda öğrencilerimizin seviyelerine uygun muhtelif kitap ve dergilerden müteşekkil "kitap okuma köşeleri" oluşturduk. Bu köşelerde bulunan kitap ve dergiler de öğrencilerimizin istifade etmesi için zaman zaman güncellenmektedir.

Ara

2023 Vizyon belgesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz Ekim,Kasım,Aralık aylarına ait kts faaliyetlerinin tamamı zamanında yapılmıştır.Bununla ilgili raporumuz  ektedir.

Ara

Evin okula yakınlaşması ve değişen anne baba rolleri hakkında öğrenci velilerimize yönelik ergenlik dönemi ve özellikleri, eğitim konularında seminer gerçekleştirdik.

Ara

Okul bahçemizde bulunan spor salonunu Beden Eğitimi derslerinde ve müsait olduğu diğer zamanalarda dersler,sportif faaliyetler ve karne törenlerinde kullanmaktayız.